Press och nyheter
Evenemang
Språk
Vårt erbjudande
Om oss
Publikationer
Karriär
Sök
Meny
Kontakta oss
English
Svenska
Ange sökord
Sök
Startsida
Vårt erbjudande
Forskning
Livsmedel
Livsmedel
Nedan finner du forskningsprojekt från området Livsmedel.
Digitala matplattformar
Just Grow
CARE-Hushåll får stöd att bli mer cirkulära
Matproduktion i cirkulära urbana system FOCUSE
Från jord till bord och åter till jord
HIFAI
Separationsglädje
Matsvinn utvecklas till nya livsmedel
Vertikala odlingar i detaljhandel och offentliga miljöer: viabilitet, affärsmodeller och hållbarhet
Förväntningar och konsekvenser av cirkularitet i samhället
Förbättrad resurs- och energieffektivitet inom vertikal odling
Livsmedelsdonationer
Samhällsplanering för hållbart vattenbruk
Referenscase om flergångsförpackningar
Cirkulära vertikalodlingar
Hållbar industriell produktion av fisk
Förvaltning av skyddsvärda ostron- och musselbankar
Utveckling av ny teknik för yngelproduktion av ostron
Forskningssatsning på vattenbruk runt Atlanten
Hållbar Stadsodling
Föregående
1
2
Nästa
Till
Forskning
Vårt erbjudande
Digitala tjänster
Forskning
Arbetsmiljö
Biologisk mångfald
Cirkulära flöden
Digitalisering
Energi
Hållbart samhällsbyggande
Kemikalier
Klimat
Konsumtion och produktion
Livsmedel
Digitala matplattformar
Just Grow
Matproduktion i cirkulära urbana system FOCUSE
Separationsglädje
Matsvinn utvecklas till nya livsmedel
Vertikala odlingar i detaljhandel och offentliga miljöer: viabilitet, affärsmodeller och hållbarhet
Förbättrad resurs- och energieffektivitet inom vertikal odling
Livsmedelsdonationer
Luft
Mark
Miljödata
PFAS
Plast
Skog
Stadsgrönska
Strategiskt hållbarhetsarbete
Textil
Transporter
Upphandling
Vatten
Internationellt arbete
Våra områden
Våra tjänster
Om oss
Publikationer
Karriär
Sidan senast ändrad: 2025-01-15