Press och nyheter
Evenemang
Språk
Vårt erbjudande
Om oss
Publikationer
Karriär
Sök
Meny
Kontakta oss
Svenska
Ange sökord
Sök
Startsida
Vårt erbjudande
Forskning
Livsmedel
Livsmedel
Nedan finner du forskningsprojekt från området Livsmedel
Digitala matplattformar – navigering och rumslig ojämlikhet
På väg mot hållbart och rättvist stadsjordbruk
CARE – Hushåll får stöd att bli mer cirkulära
Matproduktion i cirkulära urbana system
Från jord till bord och åter till jord
Fiskodling med hjälp av artificiell intelligens och avancerad dataanalys
Separationsglädje – när förpackningar och livsmedel ska åt olika håll
Matsvinn utvecklas till nya livsmedel
Vertikala odlingar i detaljhandel och offentliga miljöer: viabilitet, affärsmodeller och hållbarhet
Förväntningar och konsekvenser av cirkularitet i samhället
Förbättrad resurs- och energieffektivitet inom vertikal odling
Ökad donation av överskottslivsmedel i hela kedjan
Samhällsplanering för växande och hållbart vattenbruk
Referenscase om flergångsförpackningar
Cirkulära vertikalodlingar
Hållbar industriell produktion av fisk med hjälp av AI och avancerad dataanalys
Förvaltning av skyddsvärda ostron- och musselbankar
Utveckling av ny teknik för yngelproduktion av ostron
AquaVitae: Hållbart vattenbruk runt Atlanten
Hållbar stadsodling
Samarbete för minskat matsvinn
Sidan senast ändrad: 2022-12-20