1. Startsida
  2. Press
  3. [2014-04-15] Ett av Miljösveriges viktigaste jobb är ledigt
Nyhet | 2014-04-15

Ett av Miljösveriges viktigaste jobb är ledigt

Basta driver en av branschens största databaser med giftfria byggprodukter. Vi söker nu en marknadsinriktad vd som kan driva Basta vidare för att vi ska kunna nå visionen om en giftfri miljö inom samhällsbyggnadssektorn.

Kraven på byggnadsmaterialen ökar, bland annat pågår intensiva diskussioner om hur hormonstörande ämnen ska hanteras och hur de produkter som inte klarar nuvarande kriterier ska få användas i byggprocessen. IVL samarbetar med Sveriges Byggindustrier genom det gemensamma bolaget Basta online AB för att avgifta byggandet. Basta har sedan starten växt stadigt. Det är i dagsläget mer än 300 materialleverantörer som har registrerat sina produkter i Basta-registret och nära 20 000 olika produkter är registrerade. Som vd för Basta ska du leda, vidareutveckla och stärka bolaget på marknaden. Vi värdesätter samarbete och förmågan att hitta lösningar tillsammans med aktiva ägare. Den vi söker ska ha ett intresse för miljöfrågor och förstå villkoren och drivkrafterna i samhällsbyggandssektorn. 

Arkiv för nyheter och pressmeddelanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Sidan senast ändrad: 2020-10-23

IVL Svenska Miljöinstitutet

Om oss

IVL Svenska Miljöinstitutet är ett oberoende forskningsinstitut med Sveriges bredaste miljöprofil.

Tillsammans med näringsliv, myndigheter och forskningsvärlden driver vi på omställningen till det hållbara samhället – från vetenskap till verklighet.

Följ oss

Ikon med LikedIn
Ikon med twitter
Ikon med facebook

Karriär

© 2023 IVL Svenska Miljöinstitutet AB | Om Cookies | Hantering av personuppgifter

Ikon med kryss
Till toppen