1. Startsida
  2. Press
  3. [2011-11-15] BASTA nomineras till Årets Kretsloppsavgiftare
Nyhet | 2011-11-15

BASTA nomineras till Årets Kretsloppsavgiftare

BASTA, som ägs gemensamt av IVL och Sveriges Byggindustrier, uppmärksammas tillsammans med Danielle Freilich, miljöchef på Sveriges Byggindustrier, genom en nominering till Swedish Recycling Award inom kategorin Årets Kretsloppsavgiftare.

Swedish Recycling Award syftar till att premiera lysande innovationer, investeringar, personliga insatser eller produktförbättringar, som gjort avtryck i såväl företagets eller kommunens ekonomi som miljö. Priset inom kategorin Årets Kretsloppsavgiftare tilldelas det företag eller person som verkat för eller tagit fram metoder som underlättat avgiftning av material eller produkter, såväl i ekonomiska termer som miljömässiga, av till exempel avfall eller förorenad mark. Årets Kretsloppsavgiftare har på ett miljöbra, hälso- och arbetssäkert sätt funnit metoder för att rena kretsloppet och på så sätt bidragit till giftfri återvinning. BASTA är nominerat tillsammans med SITA Sverige AB och Götaverken Miljö AB. Priserna delas ut på Återvinningsgalan 2011 som går av stapeln den 1:a december på Nalen i Stockholm. Läs mer om BASTA här För ytterligare information kontakta Sussi Wetterlin, BASTA

Arkiv för nyheter och pressmeddelanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Sidan senast ändrad: 2020-10-23

IVL Svenska Miljöinstitutet

Om oss

IVL Svenska Miljöinstitutet är ett oberoende forskningsinstitut med Sveriges bredaste miljöprofil.

Tillsammans med näringsliv, myndigheter och forskningsvärlden driver vi på omställningen till det hållbara samhället – från vetenskap till verklighet.

Följ oss

Ikon med LikedIn
Ikon med twitter
Ikon med facebook

Karriär

© 2023 IVL Svenska Miljöinstitutet AB | Om Cookies | Hantering av personuppgifter

Ikon med kryss
Till toppen